RSS

Wednesday, July 29, 2009

apabila kehilangan~

handphoneku!! aku sayang kamuu!!
haha..
tadi baru terhilangkan handphone ku..
terhilangkan?
nope! actually ade seseorang telah mencerobohi beg saye yg saye letakkan di luar ITMS lalu mengambil handphone saye!
handphone yang mane 1?
handphone putih!!! no maxis! hilang! eurghhh~
sedih jugak sebenarnye. walaupun memang byk kali gak tercakap nak hp baru. tapi x pernah terpikir nak hp tu hilang/dicuri. at first mase hp tu x ade dalam poket beg aku. aku cam terpikir. oh ade kat tmpt lain ni. xkan ade org curi kot. lek2. pastu bile cek sume tmpt. mmg sah r dah hilang. pastu kebetulan farahin n dayah dtg.

aku:korg nk dgr cite lwk x? hp ak ilang!

farahin: hp yg mane 1?
aku: putih. maxis.
dayah: cube cek betul2.
aku: mmg xde. hahaha
dayah: aku miskol jap.
farahin: pesal ko gelak farra?
aku: sebab lawak!




tapi mmg salah aku r. aku saje tinggalkan hp tu dalam beg kat luar. tapi hp nokia aku bawak masuk. so may be hp sony tu jeles lalu mencari tuan lain. haha. itu je assumption yang aku boleh buat. xnak kutuk org yg mencuri itu. sebab die sendiri dah tanggung dosenye. just bila lame2 pikir baru terase sedih sikit sbb byk sgt data2 dalam hp tu n hp tu byk sgt2 memberi kenangan terindah! plus handphone tu menyimpan semua no kwn2. hp nokia ni just ade beberape no je. tak ape lah. bukan rezeki. nak beli hp baru tapi xde duit! argh~~ barulah rase nak menghargai hp itu setelah ia hilang dari pandangan.

saye rindu hp itu~!

tiap2 mlm b4 tido dgr mp3 lagu "selamat ulang tahun sayang" dari hp tu.

hp tu jugak yg kejut aku setiap pagi.

pulanglah hpku~~

aku merinduimu~~

huuu~~

3 comments:

spiderman said...

sapa la suh letak luar? adeh.
camni aa, hujung mggu ni de pcfair, carik aa tepon kat situ. huhu..

FaRRa said...

erk?
siyes ke weekend ni pc fair????

spiderman said...

yer aa. aku kan pengunjung setia pc fair. tp yg akan dtg ni mungkin aku 'mencurangi' pc fair. tp apakan daya, terpaksa.. T.T

Post a Comment