RSS

Tuesday, July 14, 2009

internet problem~~

haih.. xtaulah kenape ILMU 6 ni bermasalah dgn internet. kdg2 langsung x boleh connect n kalau dpt connect pun lembap gile kot! arghh~~ aku n dayah plan nak pasang wireless tapi tgk r dulu camne since broadband pun cam mahal je~ ahakz! *sori r razi~~ =p*

disebabkan internet ni mcm sengal xtau kenape blog ni pun da jadi sengal jugak. sebab aku x boleh nak edit lebih2 kat mende yang aku post. argh~ bengkek2! ok.. hari ini ade mende lawak berlaku. but x boleh citer sbb... haaa.. de r sebab! sebuk r nak tau!! haha.. xdela.. ade sebab x leh cite dlm entry ni.. but insyaAllah next entry aku akan cite... hahaha.. but today sgt2 besh!! best experience ever!! thanx to them!! ahakz~ ok da lewat ni.. nak tido lah.. gudnite everybody!!!

p/s: saye sgt benci uniten sekarang! xtau kenape life mcm x besh! n tadi name kene ambik sebab x bwk id g makan!! geram3!!! n ade r conversation yg kene record kat sini..

pak guard: eh bukan awk ke yg saye thn aritu sebab x bwk id jugak..
aku: eh.. mane ade~ saye ni baru 1st time turun makan malam.. org len tu..
pak guard: eh awk la!!
aku: ramai kot muke cm saye! eh dayah cepat! nak buka pose ni! lapa!!!!! *poyo je. padahal xpose pun! haha*

so, korg dak uniten since uniten da skema.. bwk r id... tambah2 kalau muke korg macam aku asyik muke nak kene tahan je. sume pak guard uniten keje dorg nak tahan aku n nk saman aku je! huh!! why me??? huuu!!

2 comments:

spiderman said...

oooo, ternet prob. kalau tgh2 pagi kul 4-5 tak ramai org guna, maybe ley la laju lagi kot.
broadband rasanya de tuk student tp aku tak pasti la. kalu celcom de yg rm 50 sbln. tp still mahal ek. sbb kena bayar. huhu.
kalau id tu lebih baik buh dlm purse ke, kocek ke. hehe. kalu depa mintak. cepat ley kuarkan nak tunjuk dgn 'bangganya'

sekian sahaja siri penyelesaian dr si pembersih sarang labah2.

terima kssih

p/s: poyo giler cata aku tulis. ahahahahaa =))

FaRRa said...

haha..
agk poyo r!
ala.. kalau kul 4 5 pgi tu..
spe pulak nak on9..
ngtuk kot!
lebih baik tido!!
hahaha
btw thx 4 ur suggestion!

Post a Comment