RSS

Friday, July 10, 2009

BFF 4EVER~

yeay!deela sampai umah aku dgn selamatnye semalam! suke2 sgt! setahun x jumpe. n mcm nak nangis bile jumpe smlm. huhu
kehadiran deela mmg tepat pada masanye kot. dye tgh sedih n aku byk sgt problem yang menimpa2 minggu ni. so memang KEBETULAN. huhu. actually tgh sedih ni. tapi bila dpt buka tenet tadi mcm... huuuuu!! nak upd8 blog!!!! tapi dah xtau nak tulis ape. tibe2 baru tau DE ade homework pulak!! makkk!! malasnyeeee... huuuuu~~ dah r xde buku.. eh eh eh.. dah melencong cite lain plak!

ok so aku just nak cite psl deela. tapi sebab x smpt nk tulis panjang2 sbb byk homework so kene tangguhkan dulu. just nak upd8 blog je sebenarnye! hahaha.. n nak cakap jugak.. saye sdg sedihhhh~~~~ wuaaa~~ hahaha.. poyo jek.. ok cau!

p/s:
thx deela!!
org yg plg memahami aku dalam dunia ni!
ecewah!

2 comments:

Rusyz said...

ko jentik sikit dak deela tu utk aku...hahahaha

FaRRa said...

hahaha..
ok2!
nanti ak tlg ko k~
ahakz

Post a Comment