RSS

Tuesday, July 21, 2009

MALAYSIA vs MANCHESTER UNITED~

eventhough aku tak suke update blog kat u ni because of a few reason.. but aku tgh bosan nih! kesah pe kan! huhu..
hari ni selase.. tak ade kelas.. best kan! jeles lah tuh! haha.actually bosan je. igt nak study tapi tak dtg lagi mood nak study.haha.. ok.. proceed to the next level!

last saturday, aku n geng2 aku decided nak tgk MU.ooops! tgk malaysia lwn lah! saye anak malaysia! ok.come on lah korg! sume nak kutuk2.. " ko anak malaysia tapi sokong org luar!".. ok~~ byk dah dgr ayat mcm nih. tapi cakap je tak gune. org2 yg cakap tu ade ke pergi tgk match MALAYSIA before nih n sokong MALAYSIA?? most answers say NO! yes i know. mostly org datang tu nak tgk MU! jujur je lah! nyampah tau nyampah org hipokrit nih!haha. tetibe emo pulak kan. haha. aku sokong siapa? erm.. haha. as 1 of MU's fan, sure lah aku sokong MU. but still dalam hati xnak lah MSIA kalah teruk. nak jugak MSIA naik semula. n ramai malaysian start utk sokong team MSIA semula n kembalikan kegemilangan MSIA mcm zaman2 dulu. ok. kitorg pegi naik kete pogy from uniten to bndr tasik sltn. then naik lrt. sbb nak elak jam.

its a good game actually. malaysia just kalah tipis je. tapi obvious jugak MU tak serang secara gile. walaupun boleh rembat depan pintu goal, some of player still tak buat. mcm rooney n scholes. still nak passing2. haih. geram tul. rembat je lahhh!! 1st time tgk paul scholes depan mata, pergh! macam nak nangis pun ade. minat gile2 kat dye. then, mase mereka2 tgh warm up. igtkan nani xde. dah agak sedih jugak. tapi bila tgk list player yg main. yeay! nani ade! suke dye jugak!hehe. ok. then bila dah tuka2 pemain. at first, igt xde peluang nak tgk gigs beraksi. sebab pemain yg bertuka dah cukup. so sgt2 hampa. but tibe2 gigs n macheda warm up kat tepi pdg. eh eh eh. nak masuk ke?? please lah masuk. *dalam ati nih* yes! masuk jugak. pelik kan. rupenye x ikut rules bola sepak. name pun tour je kan. x kesah lah. asalkan dpt tgk sume fevret player main. suke gile weyh!! korg yg x pegi tu sory to say. korg memang rugi gilerrr!!!hahaha. ok. so the result.. msia-mu.. 2-3... ok kan! yes ok! at least ramai org da pandang tinggi kt msia! yeah!

gossip2:
1:: ok. gigs n owen sgt baik. mase warm up sempat lagi melambai2 kat side kitorg. sgt mesra! itulah yg kitorg nak! jgn sombong2!
2:: sedih. sbb expect something unexpected. ape? mase game dah tamat. mati2 igt players akan jalan tepi padang(i mean atas trek) n melambai2 kat kitorg. nak lah tgk dkt2 kan. tapi tak. dorg just jalan atas pdg je.
3:: anderson n evra sgt cool! dorg baling jersi dorg kat penonton! pergh mahal kot! untung sape yg dpt tu. weh bagi r cni jugak!! hehe
4:: berbatov sgt malas kejar bola. xpe. aku mmg x minat dye. sory. haha
5:: mase MU naik stage ambik medal. semua nak laju2 je. again, giggs sgt respect org. sambil2 tu dye senyum n sambut tgn org tepi tangga. i love him! all players shud follow him!
6:: mase nak balik, station lrt sgt penuh! beribu2 org. n dalam train ade group yg nyanyi lagu MU. yes. malaysian. n noe what, mat saleh lak sebut2 "malaysia!". ok. mmg pandai ambik ati. =)

ok. tu je. tata.

2 comments:

spiderman said...

a thing that you should think.
the most hypocrite person in the world is the person who said they are not hypocrite.

if you say no, think it again.

ummm... (urut janggut)

FaRRa said...

haha..
ye la kot~

Post a Comment