RSS

Saturday, July 4, 2009

transformers:revenge of the fallen.

wow! wow! wow!!!
rasenye tak pernah dgr lagi comment from anyone yang da tgk cite ni ckp x best kan.
so after dah tgk dgn mata sendiri. tiada kata yg mampu diucap! cewah! terlebih sudah!
honestly, citer ni langsung x besh! ok2 cool2! ye betul! saye mmg tipu! haha
sgt sgt n sgt best. n kalau nak compare ngan yang 1st same hebat n may be lebih hebat. dengan penambahan bilangan autobots n decepticons menyebabkan citer ni sgt menarik n menyerlah! *skema plak*
n tak ade sebab nak menolak kalau diajak utk menonton utk kali ke2! yeah! haha
ok ni antare reaksi2 adik aku after tgk criter tuh:

after keluar panggung: "pergh besh gilerrrrrrrrrrrr!! " *ok ayat common*
dalam kereta: "gile r. rugi kalau x tgk! pasni nak beli dvd dye!"
sampai rumah: "besh gile mak!! kalau kene byr rm20 pun joy sanggup!" *haah. mmgla sbb bkn gune duit ko!huhu*
dalam umah: "bile dvd kua ek? sebulan after tygn ke?" *sambil memandang aku"
before tido: "tau x. dalam kepala joy ni asyik pk transformer je tau!" *ohhh! ok. g masuk tido cpt!*

hahaha.. adoiii penat aku melayan adik aku. nasib baik la aku ni pegang janji nak bawak dye pegi tgk sbb dari awal aku cuti byk kali dye cakap nak tgk cite tu dgn aku. so aku kene bawak la jugak. lagipun aku nak tgk sgt2. dye mmg bijak sbb kalau pegi dgn aku duit dye x digunakan langsung!haha... bijak2! selalu aku yg kenekan abg aku mcm tu. skang dye da pandai ikut jejak aku. haha.. like brother, like sister! btw, kalau korg x tgk lagi. cepat2 book tiket. mmg selalu penuh. ni kali ke3 aku pegi cek tiket. tapi kali ke3 ni aku da book awl2. so kalau korg nak tgk kene book k.

actually, aku penat da ni. baru pas kemas brg2 sikit. sbb esok mcm quite bz sbb sok kene ikut parents g kenduri umah kawan dorg. kalau x pegi nanti kene bebel seperti:

"nanti kamu kawen nanti xde sape nak dtg kenduri"

haaaa... lambat lagi aku kawen kan. tapi besela. nak suruh aku pegi kene bebel sikit. sbb aku jenis x tahan org bebel. sebelum mak ayah aku bising better aku ckp pegi je. huhu. so aku nak msuk bilik awl n tidur! sok tinggal 1 hari lagi b4 balik uniten! wuaaa!! so nak tidur puas2! ok! gudnyte~!!!

p/s:
megan fox sgt hottttt! nasib baik aku pempuan! haha =p

6 comments:

spiderman said...

- citer best, tp lagi kurang syok drpd yg first pnyer.
- lawak koto dia sengal.
- tak yh beli dvd, dload dvd rip jer sudey..

FaRRa said...

yg lawak koto tu aku setuju. mmg koto. tapi noe what mase dlm panggung budak2 gelak gile part tu. aku cam xsuke kot part koto esp part simon tu. haha.

Anonymous said...

megan fox WAS a GUY..anda ade pluang..hahaha
x caye g google.

-irill-

FaRRa said...

ko bia btul irill..
xkan megan fox yg cun tu laki!
haha..
cm sengal je
haha

Anonymous said...

btol w0o0..pegi la google..ak dh geli bile pk balek psl die..euuww~ ak mne pnh menipu..haha~

FaRRa said...

weh ak da cek r!
ko tipu!
dye ppuan tulen!
sepak kang!!
haha

Post a Comment