RSS

Wednesday, July 15, 2009

THE THREE BEARS.

huh? tajuk pe nih?? haha

ok ni kisah malam tadi. malam tadi kitorg celebrate birthday 3 org sekali gus. razi, anas n boy. kesian dorg. dah masuk bulan 7 baru boley celebrate sesame. bday razi n anas bulan 5 n mase tu cuti so kene la postpone. haha. tulah. len kali lahir bulan 3 ek! hehe. so nak senangkan penceritaan dalam entry ni 3 org tu aku gelarkan THE THREE BEARS or TTB. senang sikit nak cerite. sorry guyz! ;p

actually susah gak nak cari mase utk celebrate birthday TTB ni. yelah baru register kat uni10 n banyak lagi benda yang tunggang langgang. so nak mencari mase yang semua org free mmg susah. susah sgt2. dari last week lagi dah bincang2 dah dengan 'birthday party planner' *bajet* tapi still tak jumpe hari yang sesuai. kalau lambat sgt nanti dah betul2 belated dah. so kitorg decide utk buat cpt2. and kesian jugak kat dorg. macam kitorg x igt langsung bday dorg pulak kan. especially boy, aku x wish langsung birthday die. haha. sorry boy. actually saje je lahh. aku yang ingatkan farahin n anas birthday ko kot boy! haha

ok. nak dijadikan cerite. hari isnin tu after kelas, aku, farahin, dayah n pogy gerak r pegi shah alam. di samping farahin nak mencari barang2 dye, kitorg nak beli card birthday utk TTB. so xboleylah nak ajak TTB. pogy pulak tepakse r cakap kat razi yang dye nak balik rumah. baliklah sangat!! padahal meronggeng! haha. penat jugak r jalan kat shah alam tu. after pegi pkns, kitorg redah pulak SACC then Alam Sentral. pergh x menahan! pogy n farahin puasa pulak! x letih ke bang n mak long?? haha. kitorg usha2 card kat SACC xde yang besh. so gerak r tempat lain nak cari. wah penat sungguh!! n know what?? at last kitorg x beli pun card! haha. punyelah memilih nak cari yang terbaik utk TTB sampai berjam2 mencari tapi xjumpe. dah nak dekat pukul 6 tu kitorg pun gerak r balik. tapi x beli card pun!haha. barang2 lain ade r beli. adoyai. pas2 OTW balik tu boley pulak sesat. pogy pulak bape kali tah masuk KL. pusing2 KL pulak. dah penat sgt lah tu. org puasa kan. haha. tapi sgt beshlah. haa. ni la entry yg aku cakap kelmarin. sebabnye aku xboley cerite dalam entry tu sebab xnak TTB tau r. haha. sorry guyz. x bagitau korg. anas pulak down semua org tinggalkan dye. padahal org nak surprisekan dye. haha.

then semalam. kitorg pegi alamanda pulak. beli card n kek. classic cheese. sedaplah jugak. but mase makan tu da kenyang. so kek tu x abis mlm tadi. sayang kan. eh.. eh.. dah pjg pulak. ok so nak ringkaskan ni. malam tadi walaupun sambutan biasa je. tapi sgt bermakna. semua org ade. tu lebih penting. nasib baik semua boley dtg. tapi last minit boley pulak boy ckp x jadi. haih. risau kot. nasib baik ade arra. thx to her!! really appreciate it. tapi semalam surprise macam x jadi sgtlah. sebab waiter n waitress kat SOHO tu boley buat lawak pulak mase nak bagi surprise tu. pe yg lawak? xyah citerlah. dah panjang nih. haha. tapi mase tu rasenye TTB semua control r. bajet2 xtau r. padahal mesti dalam hati semua macam dah bajet kek tu utk dorg. haha

razi: kek tu utk meja sini ke?
anas: sape punye bday??
boy: *membisu*

haha. adoi. lawak lah korg! tapi rase besh sebab lame jugak x lepak bersame. eh yeke? aku je kot rase camtu. haha
ok dah la. da panjang ni. okies. thx 4 reading.

HAPPY BELATED BIRTHDAY to THE THREE BEARS!!
=)

p/s:
aku x de semgt nak upd8 blog skang ni sebab tenet cam sengal. n aku x boley edit entry aku. xley highlight n ubah font sume n etc. so entry aku nampak sgt membosankan. sory!! =(

2 comments:

Anonymous said...

thanx farra... tahnx 4 everything..

sayang korang semua...

xoxo, boy.

FaRRa said...

huhu..
no prob boy..
syg ko gk!

Post a Comment