RSS

Tuesday, October 13, 2009

addicted!

wow! wow! n wow!!
saye sudah lame tidak addicted dengan something.
n guess what?? saye telah addicted dgn sesuatu yang x pernah saye addicted.
jeng3~
ok. straight to the point. saye terlalu addicted dgn satu cite from tv3.
yup. tgh tayang sekarang kat tv. tapi saye x berpeluang nak tgk kat tv. sebab umah saye kt u ni xde tv. tapi pernah lah tgk sekali dua kat tv. n mase tgk tu. walaupun sekali. tapi xtau kenape rase mcm suke sgt. n mase tu. tanye adik saye. cite ni mcm mane. then dye ade cite sikit2. tapi honestly mase tu saye rase macam cuba jauhi suke tgk cerite ni. sebab kat umah uniten tak ade tv. so xnak addicted.n xnak setiap minggu pergi mencari tv semate2 nak tgk cerite ini. tapi akhirnya addicted juga!

ok. ok. ok. cerite pe nih farra??? penat bace ek. ok cerite NUR KASIH. besh sgt. saye sememangnye tidak berape suke sgt dgn cerite melayu. sebab korg pun tau lah sendiri. banyak cerita nak lebih kurang. n byk cerite melayu ni jalan penceritaan dye kite da boleh agak. tapi berbeza dgn cerita ini. banyak beri pengajaran pada kite. n sangatlah sweet! seriously mcm sedang bace novel. kalau korg peminat novel. cerita ade lah sikit2 mcm novel "adam dan hawa". tapi lain sikitlah. just same time part kat makkah tu kot.

ok tu je nak cakap. saye tgh melayan cerite ini. sampai x tido mlm tadi sbb buffer cerite ini. then at last seorang kawan cakap dye dah donlod! omg! tapi xpe. boleh tgk sekali lagi. ok sekarang saye mahu sambung tgk lagi. seriously tak boleh buat kerja lain. nak study apetah lagi. wah final nak dekat rupenye!!

ok ok dah! saye saje nak update blog saye yg sudah berhabuk ni. bukan tak ade mase sebenarnye. cume mase saye byk digunakan utk membuat benda2 yg saye lebih rajin nak buat iaitu layan fb n tgk movie! n satu lagi saye bosan dengan layout blog ni. adekah anda pun begitu? ok saye akan tukar secepat mungkin. cepat tu mungkin after final kot! haha. ok. jom lah join saye layan cerita nih!!! haha.. adios!!!

p/s: doa2 dapat suami yang baik seperti the new adam or aidil. =)

3 comments:

spiderman said...

ek eleh..
ketinggalan zaman tol.
aku dr awal2 kuar dah tgk. cuma awal2 tu tak best. tu pasal aku tak tgk episod awal.
zaman batu tol..

p/s: amin...

FaRRa said...

haha..
ok r tu~
at least x abis lg cite tu..
xde r telambat sgt ok!!!
tp siyes besh!
x saba nk tgk sok!
hehe

spiderman said...

ahaha,
layan..

Post a Comment