RSS

Thursday, October 15, 2009

dugaan semasa final~

nak final dah!
eurghh~!
walaupun sem ni terase sangat lah panjanggg
tapi dah nak final akhirnye
x suke nyeeee!
malas nak study
dan saye tak start lagi study utk final
and guess what?
saye dah ter addicted kt mnde lain pulak
game restaurant kat facebook!
tak boleh nak buat kerja lain
asyik mengadap mende tu je 24 hours!
Align Centerargh~~ ni sume salah faiz!haha
telah memperkenalkan game itu!
saye mmg dari dulu suke main game yg ala2 yg mcm itu.
de restoran n etc. hehe
now, tak boleh study
tapi bukan sebab tu je
byk sgt problem yang x selesai2
dah 2 minggu kot!
rase sangat2 beban.
tadi saye sgt down sbb problem ini
kebetulan dapat paper DE pulak.
hahahahaha!
memang lawak lah.
but terima je lah.
final pun dah nak dekat.
good luck everyone!
pray 4 us!!

p/s: problem, please go away!! stay away from me please.... T.T

2 comments:

spiderman said...

p/s: problem tu akan gi. sabau dah usaha selesaikan. jgn lari. :-)

FaRRa said...

thx bro!
=)

Post a Comment