RSS

Friday, August 14, 2009

x suke x suke!

tak nak balik uniten! seriously!
xnak balik!
please!
kalau saye ade kuase ajaib dah lame saye lenyapkan uniten sekarang jugak!

tak nak balik!

nak duduk rumah!

nak makan byk2!

tak nak rase sedih lag
i!


itulah perasaan saye sekarang. kenape ek? benci giler dgn uniten skarang! hurm... bukan salah uniten sebenarnye. mungkin sebab...

hari2 kat uniten x se best dulu. boleh kata everyday. EVERYDAY rase sedih! tak tau kenape. tapi perasaan sedih asyik bertandang je di hati ini. kalau nak dibandingkan sem 1 dan sem 2 byk beza nye. byk sangat sangat. teringat kalau last sem. everytime nak balik u mesti excited sgt. sampai plan dgn farahin nak balik awal sebab bosan sgt duduk rumah. kalau sampai uniten mesti banyak benda nak dibuat. sekarang? still bosan jugak duduk rumah. tapi bila compare rumah dgn uniten still rumah lagi best! boleh buat macam2. dan yang paling penting tak sedih! teringat kate2 beberapa senior sem lepas. erm. tak perlulah di display kan di sini ape yang mereka cakap. cukup dalam kotak minda saye saje. yup. betullah! makin lama makin x best!

ok.. tu je nak cakap.. sebab lame x upd8 blog.. saje2 nak masukkan 1 entry hari ni.. just nak bold kan..


SAYE RINDU SEM 1!!!

T.T


3 comments:

spiderman said...

just enjoy yourself as it should.
:-)

FaRRa said...

yup.. im trying~

spiderman said...

masuk kelab aa. kelab yg ko rasa enjoy.
bkn kelab yg ko bikin sendiri la yg pasti..

Post a Comment