RSS

Saturday, August 8, 2009

semangat sebelum balik cuti.

huh~
konon2 cuti ni nak cover lah balik sume mende yang x phm mase lecture tapi... x jugak! malas je..
konon2 cuti ni nak study ah sbb after cuti ni 3 test menanti tapi... x jugak! asyik on9 je..
konon2 cuti ni nak buka semua buku yg bawak balik tapi.. x jugak! tgk tv je keje..

so conclusion nye, mcm x akan study cuti nih! smgt da ilang. xtau kenape. sejak dulu lagi. walaupun semangat berkobar2 nak study before balik cuti. tapi mesti x akan jadi. nasib baiklah x bawak balik buku static yg tebal tu. bawak buku n notes mcm byk jugak. sampai berat beg. n sampai lenguh bahu bawak beg berat. tapi x study jugak. hahaha. dah tau dah. farra tetap farra. susah nak berubah. kecewanya. haha. xpe. cepatlah dtg semangat ni. cepat2. please...

bosan ahh cuti. jom layan movie baru! eh eh eh.. pe ni farra!! study ahh~~~!! haha.. xpe2 sok ek.. kite layan movie dulu.. *nampaknye mmg mcm x akan study*


janganlah malas!! someone please give me vitamin R! please2! hehe

p/s: rajin pulak upd8 blog ek. ye ahh cuti kan..!! hehe... suke3!!

3 comments:

spiderman said...

org kata kalau tak mula, sampai biler pon tak bergerak. stakat semangat je tak cukup. jadi, biler dah ada semangat tu, trus buat ulang kaji. jangan tangguh2 ikut rasa malas tu. jangan aa jadi malas cam aku sey. letey nanti nak kejar yang dah tertinggal..

FaRRa said...

eleyh..
ko every sem dean list..
mls pun xpe~
lalala~

spiderman said...

wei2. sejak biler setiap sem? sapa je la buat cer karut tu? meh aku sekeh dia...

Post a Comment