RSS

Thursday, June 25, 2009

saye rindu ayah.

ye! saye sgt2 rindu ayah! rindu! rindu! rindu sgt2!
mesti ramai tertanye2. mane pegi ayah dye? kenape rindu sgt?
ohhh~ thx 4 the questions! *if u ask la kan*
ayah outstation kat penang. yes. ramai yg akan ckp. ala dkt je. penang n perak! dekat je kott!! but saye peduli ape! saye mmg rindu sgt2! tau kenape? sebab saye x biasa tanpe ayah bile besame family saye. ayah segala2nya bagi saye. saye syg ayah. saye x boleh idup tanpe ayah. puas???
actually, ayah pegi just for 3 days. tapi 3 hari??? sgt2 lame! sehari pun saye x tahan!
ade org akan ckp:

"alah dye ni mesti anak ayah" *eh xkan kau bukan anak ayah kau!"
"pisah sekejap pun x tahan ke? manjenye!!" *heyy watch out ur mouth! aku cuti je ade kat umah k!so slah ke aku nak spend mase ngan ayah lebih sikit?*
"ehh xkan ni pun nak cite" *ehh suke ati aku la.. blog aku kan*

ehhhh~ saye peduli ape? ni blog saye kn? kan? kan?? ke ni blog org len yg saye boley tau password dye n saye ceroboh masuk? huh!! ape2 pun saye mmg tgh merindui ayah saye. mak dan adik pun begitu. esp mak saye. mak mmg x boley idup tanpe ayah. ayah melengkapkan segala2nya dalam hidup kami. everyday, ayah akan buat lawak n kami akan gelak. yeah! i miss him!! i miss everything about him.

now.. what can i do now is.. pray 4 him... semoga Allah melindungi ayah daripada ape2 musibah..

*ayah cepatlah balik... fara rindu ayah sgt2! bukan fara x biasa ayah
xde. tapi fara da lame duduk di rumah ini besame ayah. xnak ayah jauh dari fara dan family. kami syg ayah! sekali lagi fara ucapkan selamat hari bapa ayah! ayah bapa terhebat di dunia! *

anda dan anda.. ye anda! terima kasih kerana memahami perasaan saye! saye sgt menghargainye! saye bukan anak manje tapi saye betul2 rindu ayah saye. malam tadi saye nangis sbb terlalu rindu. jadi x salah kan kalau saye nk kongsi dgn anda. ye saye poyo! hahaha

HAPPY FATHER'S DAY! I LOVE U MORE THAN WORDS CAN SAY~

p/s: yes.. bile org yg kite syg xde dpn mate baru kite rase sgt2 syg die.. so appreciate everyone!

11 comments:

Capoi said...

so sweet

FaRRa said...

thanx! hehe
saye tau saye mmg manis!
hahaha
=p

spiderman said...

sapa tak rindu pak sendiri... aku je kot. ahaha.
takpe jadi anak manja pon. kata pon anak, mesti la manja. jangan jadi anak mengada2 dah la. v^.^

tpkan, tak patut ko nak kata ko ni poyo dol, blog ko, ske hati aa nak tulis apa. poyo ke, apa ke kan. ahahah... tp entry ni mmg tunjuk sayang sama ayah ko sangat2. bagus2. anak yang baik.

jadi lah anak yang baik dan taat pada ibu bapa. :-bd

p/s: btol2, takde depan mata baru rasa sayang sangat2... (sigh!)

FaRRa said...

ko x rindu bapak ko? siyes? tipu! hehe
btul2.. tapi aku cam rase aku poyo je~ hahaha
btw thx!
hehe.. npe sigh? ahakz.. ok2.. ;)

spiderman said...

98% tak tipu. aku rindu mak aku jer...
errr, tak jugak. err... tah. ahaha

sigh lagi.... :-<

FaRRa said...

ohh~ tapi ade 2% lg~
hehe.. xpe2.. mybe deep inside ur heart u miss him~ huhu

spiderman said...

tol2.
tu aa, camne nak rindu kat mak pak, sbb nak jumpa tiap2 hari pon bley...

camni kena balik raya lepas smayang kot baru rasa rindu. ahahahaha.... (bengong)

FaRRa said...

haha
yela ko duk dkt je kot~!

spiderman said...

tahun ni la, aku nak plan balik lepas smayang raya. cam syok jer. rahun lepas dah tak jadi... hoho

FaRRa said...

ohh~ bagus2! t ak nk tgk ko balik k! haha

spiderman said...

camne ko nak tgk, ko dah balik dulu. ahahaha

Post a Comment