RSS

Wednesday, June 17, 2009

kisah malam tadi.

malam tadi aku borak2 dgn sharul b4 tido.
then, after cakap cakap n cakap
kitorg pn letak r tepon sbb da ngantuk

after that, aku cam sesak nafas gile2
n aku x penah rase sesak nafas camtu

then aku msg sharul *smpt lg type msg tuh!*
ckp aku cam rase x selesa, bdn aku shaking n sejukk sgt2..
then aku cpt2 turun bawah n cari air

i need more oxygen!!! huh~~
then after minum air n aku hampir habiskan sebotol
aku naik atas semula n masuk bilik

tgk2 hp dah ade 3 missed call.. sape lagi kalau bukan dye kan..
then aku msg dye n ckp everything's ok.. n aku rase better..

dye pun call n try comfortkan aku.. then lame2 aku ok..
btw, aku x penah rase cmtu b4 ni.. n aku terpikir aku de sakit baru ke??
huuu.. please say no~~
then sharul ckp may be aku kene 'tindih' kot mlm td..
huuu~~
but i dun think so.. coz b4 ni aku penah kene 'tindih' but le
n rasenye
mase kne tu aku x boley gerak or ckp pn mase tu..
so malam tadi aku rase itu sesak nafas yang normal.. bukan sbb kes paranormal~
i just hope this situation will not happen again.. huuu.. sakit kot!!
but i juz wanna say thx to him sbb sgt concern..

n malam tadi 5 kali dye call n ckp dgn aku semate2 nak make sure yg aku ok
btw thanx dear.. i really appreciate it..

after incident mlm td aku realize kepentingan pokok2 n nature yg bg oxygen pd kte.. *cewah!*
=)

-end-

2 comments:

scofield said...

tula..xbce doa tido....
nnt b4 tdo..
selawat byk2...
bce ayat kursi 6 kali...
bia terlindung atas,bawah,kiri,kanan,depan n blakang...
xpe....jge diri elok2 ek...syg kamoo~~~!!

FaRRa said...

haha~
thx syg!

Post a Comment