RSS

Thursday, November 26, 2009

new layout!!

yeah!
akhirnye saye dpt upload new layout!
suke suke suke.
thanx to arra!
she helps me a lot in doing this! *saye tahu dye bace entry ni. sebab dye baru lepas cakap "aku nak bace". so saje bodek dye. haha. =p*

saye suke layout ni! suke sgt. sebab ia mengandungi 3 warne2 yang saye gemar iaitu pink dan juga HIJAU!!! hehe. poyo sudah~ geli i!

ok ok ok. enough enough. saye mahu update blog ini. dah pagi. tapi tibe2 saye rase panas. jadi saye telah men 'on' kan aircond ke level yang paling sejuk sekali. menggigil. tibe2 teringat keadaan di puncak yong belar yang sejuk mengalahkan peti ais! ok just stop it farra. nak dgr cerita baru. ok ok ok. ini cerita tebaru....


ok. as most of uniten's students know.. result final dah keluar! har har har. my result? no comment. hanya redha and besyukur dengan ape yang telah tertulis. cewah! poyo sudeh~ lately ni, saye suke sangat gune ayat 'poyo' ini. so anda jangan muak ok.

esok raye! yeay yeay yeay! jadi. selamat hari raye aidiladha. ikhlas daripada penulis! cewah! itu je nak update. kalau panjang2 nanti ade orang komen "panjang sangatlah entry ko kali nih. penat aku nak bace" jadi pendek2 sudah. lagi pun saye tak ade ape nak cerite sangat. kalau ayah saye tahu saye tak tido lagi mesti beliau bising. sebab saye dah janji dengan ayah nak bangun awal pagi esok nak g jumpe tailor untuk design wedding dress saye. eh eh eh. tak tak. saye tipu je. mane mungkin saye kawen secepat ini. har har har. jumpe tailor sebab nak alter sikit cutting seluar.

with that. goodbye! selamat malam dunia. kite jumpe pagi esok!
goodnite!!
*tolonglah mimpi indah malam ini >.<*

6 comments:

spiderman said...

gabungan warna dia tak best aa...

FaRRa said...

yeke??
aku rse cam best je..
ak suke je..
huhu

spiderman said...

ahaha,

Fadhli and Farrah said...

wehh best lah. ape punye spiderman ne. haha

FaRRa said...

best kan??
hehehe..
yeay!
spiderman suke warna sarang labah2 je..
hehehe
=p

spiderman said...

lol..
spidey ske kaler itam jer..
mata dah spero.. nak wat camner..

Post a Comment