RSS

Monday, September 7, 2009

something is NOT right.

eurgh. saye penat. penat memikirkan banyak sangat masalah sekarang. ah. ah .ah.
nak balik lah macam nih. haha. bila ade masalah je fikir nak balik. bila tgh enjoy rase xnak balik ye farra. bijak sungguh kamu. dush2x!

sekarang rase macam sangat berat je kepala. masalah datang bertimpa-timpa. oh migrain saye sudah datang balik! tidak! tidak! obviously i have nobody here! yes! NOBODY! i mean someone who really care bout me. obviously i miss all my besties. yes! thats my point!! hehe

im trying to solve this problem ASAP. xnak fikir panjang2. sebab banyak test minggu depan. tak nak bebankan hati dan perasaan dengan masalah nih. kadang2 rase mcm nak lari ke hujung dunia. erk? hujung dunia kat mane ek? teringin lah nak pergi!! +_+

actually kan. macam mane nak resize photo kat bawah ni ek. i mean my profile picture. anyone?? pastu font n color tak boleh pulak nak edit. ade masalah ape tah. ingatkan aku je ade masalah rupenye laptop/internet pun banyak masalah. so rase tak puas hati sgt. rase memang tak nak tengok langsung lah blog nih.

btw, hari ini agak best jugak. sebab kitorg pergi kl. actually nak setelkan hal razi kat jpj. dye nak tuka name hak milik kereta. wow! razi da ade kereta! kaye2! huhu. kat jpj kejap je. x sampai setengah jam. so kitorang decide round2 kl. and yang menakjubkan kitorg pergi KL TOWER! wow!! mcm lawatan sambil belajar mase sekolah menengah pulak! haha. eventhough razi n pogy duk area2 kl selangor, but dorang XPERNAH jejak kaki kt kl tower. pelik?? bese lah tu. haha. sory guys. saje je nak mention. hehe. saye bangge jadi anak perak tapi pernah pergi kl tower! lalala~ pastu usha2 la view kat situ. then kitorg g times. tgk KUNGFU CYBORG. lawak!! best jugaklah! tapi pelakon dye x kenal sangat. saye hanye kenal eric tsang je. yang lain x knal tapi macam pernah tgk muke. ohh.. dah lame jugak x mengikuti perkembangan artis hong kong. dulu minat gile kot! then lepas zohor, jalan2 usha baju kat times. nak beli tadi. tapi x sempat. next time je lah. lagipun ade bodyguard 2 orang tu. kesian pulak kalau dorg kene tunggu lame sebab aku shopping nanti. hehe. after that, gerak balik. penat.

after keluar tadi. rase better. may be dah gelak2 dgn member. so ubat untuk menghilangkan kesedihan ialah KELUARLAH DGN MEMBER! yeah. mmg mujarab lah. walaupun cover2 sedih. tapi still dapat hilangkan sedikit rase sedih dalam hati. at least sedikit lah. trust me!

till then, chow!

p/s: thanx to k rad yang bagi mee goreng! untuk sahur katenye. mcm delivery pulak! hehe. nyummy2!


7 comments:

spiderman said...

chill bro. chill..
:-)

FaRRa said...

haha..
tgh chill ni bro~
huhu

spiderman said...

jom makan, nanti sendiri2 blanja. keter ko support. orait. hehe.

Fadhli&Farrah said...

wuwu. kesiannyee. saba je lah. life is not always good.

FaRRa said...

spiderman: haha.. lpas raye ok! ak tgu!!huhu
arra n boy: tau2.. pray 4 me ek.. hehe

spiderman said...

kat mana best?

FaRRa said...

kenny rogers! yeayy! hehe

Post a Comment